28. april 2009

Bård Vegard Solhjell kommenterer...

Visste du at ministeren vår i skole er interessert i de nye digitale arenaene og mulighetene web 2.0 teknologien byr på? Du kan følge Solhjells kommentarer fra hans verden på www.bardvegard.no el. følge han på Twitter - det gjør jeg.

Interessant å følge litt med på hva hans dager innbærer, men ikke minst at han har åpnet opp for en arena som tillater ham å kommentere sine utsagn, og det som skrives om ham i mediene. Alle vi andre som ønsker det, kan med andre ord få en dypere innsikt enn den media klarer/velger å gi oss. Blogg/Twitter gir også muligheter til å kommentere direkte. Om ikke hvert enkelt blogginnlegg/twitter reply kan besvares, så gir det muligheter for folk til å få frem meninger el. for ministeren å se hva majoriteten av følgere synes om en sak.

Les f.eks. dagens blogginnlegg om hvordan det i VG slås opp at Solhjell vil forby Facebook i skolen og straffe "synderene", mens det han politisk korrekt sier er at det må reguleres lokalt og at elever og lærere må ta inn over seg teknologien og hvordan den best kan brukes (og i noen tilfeller ev. unnlates å brukes).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar