15. februar 2009

Profilere skolen sin på Internett

Slett ikke alle skoler tar seg selv seriøst på Internett. Dette til tross for at det er mange år siden nettet tok over som den raskeste og beste måten for å informere seg om ulike saker.

Flere av skolene i Kristiansand har gjort en viktig jobb med å utarbeide logo, slagord og visjoner, men disse er ikke alltid like tydelige og synlige. Derfor moro å vise til en skole hvor vi har tilrettelagt for at viktig grunninformasjon kan komme tydelig frem, og på den måte forankres hos ansatte, foresatte og elever.

Haumyrheia skole har ei lyspære som logo og mottoet/slagordet: Skolen som gløder. Nå gløder de også på nett. Logoen gløder med jevne mellomrom på skolens hjemmeside - side om side med mottoet. I et bilderikt flash-banner ser vi mye av den positive og flotte aktiviteten som skjer på skolen. I banneret fremstår også skolens visjon så flott som bare det som skiftende tekster i bildebanneret. En brosjyre som beskriver skolen på en profesjonell måte kan åpnet/lastes ned fra skolens forside. Det er nå også lett å lokalisere skolen siden en kart-applet viser veien. Andre viktige kommunale sider, som Pedsenter og Den kulturelle skolesekken, er frontet i visuelt gode bildelenker.

Kompetanse til å gjennomføre en slik ansiktsløftning finnes ikke alltid på skolen. Det er imidlertid mulig likevel, for den som ønsker det. Leverandøren av http://www.minskole.no/ heter http://www.nyweb.no/ og tar denne typen oppdrag. Så har din skole ønske om å løfte frem noe av det materialet man etter alle solemerket har brukt en del tid og penger på å utforme, så er det altså mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar